113

Skärsjövålen 200

Skärsjövålen, 14-bädds stuga

Fem sovrum varav en dubbelsäng och resten enkelsängar. Fullt utrustad stuga med kamin, dusch och toalett vid Skärsjövålen cirka 18 kilometer söder om Hede. Bastu och hjärtstartare i sidobyggnad. Grillkåta att tillgå.

I närheten finns längdskidspår och skoterleder samt stor parkering. Sommartid finns fina vandringsleder i bland annat närliggande Sonfjällets Nationalpark. Bra fiskemöjligheter både sommar och vinter. I Hede finns affärer, sjukvård, bank, 18-hålsgolfbana, badhus, utebassäng, bensinstationer och matställen. Från stugan är det cirka 45 minuter med bil till alpina områden i Vemdalen. En perfekt stuga för dig som vill ha en större stuga med många bäddar. Djur är inte tillåtna i denna stuga. Vid bokning minimum 3 dygn.


Om Skärsjövålen 200

Ort Skärsjövålen Adress Skärsjövålen 200
Typ Stuga Yta 0 m²
Våningsplan 0 TR Karta Klicka här

Boka online

Välj datum i kalendern nedan, fyll sedan i dina kontaktuppgifter och din bokningsförfrågan.
Vi kommer kontakta dig så snart vi kan.


Välj period

Markera de dagar du önskar hyra detta boende. Grönmarkerad dag symboliserar att du valt den. Gråmarkerad innebär att du inte kan boka denna dag.
Glöm ej att även markera avresedag.


  • Valbar
  •  
  • Upptagen
  •  
  • Vald

Du har valt:

Antal dagar:
0


FYLL I DINA UPPGIFTER

Skicka in din bokningsförfrågan så behandlar vi den och återkommer så snart vi kan. Vid skickad bokningsförfrågan godkänner du även att vi lagrar dina kontaktuppgifter i ett register och kan skicka erbjudanden och information till dig.

PRISER

Juni-September
5000 SEK/vecka
800 SEK/dygn

Oktober-Maj
5500 SEK/vecka
850 SEK/dygn

Jul, nyår sportlov och påsklovsveckor
6500 SEK/vecka
950 SEK /dygn

Stuguthyrning & boende i Härjedalen

Boka Härjedalen

Boka härjedalen erbjuder bokning av alla möjliga typer av boenden i Härjedalen. Vi erbjuder stugor i olika områden. Bokar gör du via vår onlinebokning 

 

Kontakta oss

Boka Härjedalen 
Ljusnevägen 14 
840 93 HEDE 

Telefon: 0684-10100
Mobil: 0730-358712
E-post: info@bokaharjedalen.se

https://www.instagram.com/bokaharjedalen/

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först att ta del av information och erbjudanden.Internetmedia Kommunikationsbyrå AB