69

Jonssons Storstuga

Hedeviken, 4-bädds stuga

Fyra bäddar i två våningssängar i ett kombinerat allrum/matrum. Stugan ligger inne på en vacker gård i byn Hedeviken mitt i Härjedalen.

Från gården är det härlig utsikt över Sonfjället och bland träden skymtar Vikarsjön (250 meter från stugan). Extra bädd finns i soffa. Stugan har dusch och toalett, micro och TV med bland annat tyska kanaler. Frysbox, skidförråd och utemöbler finns på gården. Stugvärden hyr ut båtar som för närvarande är placerade i sjön Rörsjön och Stortjärn. Badplats cirka 300 meter från gården. Sommartid finns fina vandringsleder i Sonfjällets Nationalpark som ligger i närheten. I Hede, cirka 10 minuter med bil, finns bland annat affärer, hälsovård, bank, 18-håls golfbana, badhus, utebassäng, bensinstationer och restauranger. Från stugan är det cirka 20 minuter med bil till alpina områden i Vemdalen.

Djur är välkomna i stugan.
Bokning, minimum 2 dygn.

Fiskeinformation
Sonfjällets nationalpark
Hede/Vemdalens Golfbana


Om Jonssons Storstuga

Ort Hedeviken Adress Jonssons Storstuga
Typ Stuga Yta 0 m²
Våningsplan 0 TR Karta Klicka här

Boka online

Välj datum i kalendern nedan, fyll sedan i dina kontaktuppgifter och din bokningsförfrågan.
Vi kommer kontakta dig så snart vi kan.


Välj period

Markera de dagar du önskar hyra detta boende. Grönmarkerad dag symboliserar att du valt den. Gråmarkerad innebär att du inte kan boka denna dag.
Glöm ej att även markera avresedag.


  • Valbar
  •  
  • Upptagen
  •  
  • Vald

Du har valt:

Antal dagar:
0


FYLL I DINA UPPGIFTER

Skicka in din bokningsförfrågan så behandlar vi den och återkommer så snart vi kan. Vid skickad bokningsförfrågan godkänner du även att vi lagrar dina kontaktuppgifter i ett register och kan skicka erbjudanden och information till dig.

PRISER

Juni - September
3000 SEK / vecka
500 SEK / dygn

Stuguthyrning & boende i Härjedalen

Boka Härjedalen

Boka härjedalen erbjuder bokning av alla möjliga typer av boenden i Härjedalen. Vi erbjuder stugor i olika områden. Bokar gör du via vår onlinebokning 

 

Kontakta oss

Boka Härjedalen 
Ljusnevägen 14 
840 93 HEDE 

Telefon: 0684-10100
Mobil: 0730-358712
E-post: info@bokaharjedalen.se

https://www.instagram.com/bokaharjedalen/

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först att ta del av information och erbjudanden.Internetmedia Kommunikationsbyrå AB