87

ADahls stuga i Högvålen

Funäsdalen, 4-bädds stuga

Två sovrum med 4 bäddar + 2 extra bäddar i bäddsoffa.. En dubbelsäng samt en våningssäng där nedre sängen är 1,20 cm bred. Total renoverad och mycket fin stuga vackert beläget i Högvålen.

Stugan är nyrenoverad med härlig inglasad altan med fin utsikt över fjällvärlden. Stugan har totalt 3 rum med kamin och bastu, tvättmaskin och parabol. Bastun som är vedeldad finns strax utanför stugan. Skoterled utanför. Närmaste fiskevatten är Kölsjön som ingår i Tännäs Fiskevårdsområde.

Högvålen som är Sveriges högst belägna by med 830 möh ligger 30 km söder om Tännäs (efter riksväg311) i västra Härjedalen. Byn kantas av fjäll och myrmarker och har ett fantastiskt fiskevatten runt knuten. Funäsdalen ligger cirka 45 km från Högvålen och Lofsdalen 35 km.

På grund av allergi är inte husdjur och rökning tillåten i stugan. Bokning endast veckobokning och minst 3 dagar i förväg.


Om ADahls stuga i Högvålen

Ort Funäsdalen Adress ADahls stuga i Högvålen
Typ Stuga Yta 70 m²
Våningsplan 0 TR

Boka online

Välj datum i kalendern nedan, fyll sedan i dina kontaktuppgifter och din bokningsförfrågan.
Vi kommer kontakta dig så snart vi kan.


Välj period

Markera de dagar du önskar hyra detta boende. Grönmarkerad dag symboliserar att du valt den. Gråmarkerad innebär att du inte kan boka denna dag.
Glöm ej att även markera avresedag.


  • Valbar
  •  
  • Upptagen
  •  
  • Vald

Du har valt:

Antal dagar:
0


FYLL I DINA UPPGIFTER

Skicka in din bokningsförfrågan så behandlar vi den och återkommer så snart vi kan. Vid skickad bokningsförfrågan godkänner du även att vi lagrar dina kontaktuppgifter i ett register och kan skicka erbjudanden och information till dig.

PRISER

Juni-September
4000:-/vecka

Oktober-Maj
5000:-/vecka

Jul, sportlov
6000:-/vecka

Påsk vecka 15 och 16
10000:-/vecka

Bokning: endast veckovis

Stuguthyrning & boende i Härjedalen

Boka Härjedalen

Boka härjedalen erbjuder bokning av alla möjliga typer av boenden i Härjedalen. Vi erbjuder stugor i olika områden. Bokar gör du via vår onlinebokning 

 

Kontakta oss

Boka Härjedalen 
Ljusnevägen 14 
840 93 HEDE 

Telefon: 0684-10100
Mobil: 0730-358712
E-post: info@bokaharjedalen.se

https://www.instagram.com/bokaharjedalen/

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först att ta del av information och erbjudanden.Internetmedia Kommunikationsbyrå AB