Boka Härjedalen of Sweden

Boka härjedalen
of sweden

Boka Härjedalen of Sweden är ett företag i Hede som förmedlar boende i Härjedalen utifrån gästens efterfrågan. Företaget drivs av Hede Företagargrupp som även tillhandahåller turistinformation i området. Vår affärside är ”Att genom professionella möten förmedla boenden och aktiviteter till besökare i Härjedalen som skapar ett värde för kunden”. Boka Härjedalen ingår i Destination Vemdalen. 

 

VÅRA STUGOR

Våra objekt är privata stugor, lägenheter och kommersiella stugbyar. Vi förmedlar även vissa aktiviteter som till exempel jaktpaket. De flesta boendeobjekt som vi tillhandahåller finns i Hedeområdet men vi har även stugor i Lofsdalen och Vemdalen. Bokning av stuga kan ske på tre olika sätt, antingen via vårt bokningsformulär som finns under varje objekt eller via en förfrågan på mail eller telefon.

Utrustning

Våra objekt är fullt utrustade, rökfria och vissa av dem är djurtillåtna. Det finns boenden med allt från 2-50 bäddar i olika prisklasser. När gästen lämnar våra stugor ska stugan städas enligt de städvillkor som lämnas vid nyckelhämtning. Det går att beställa stugstädning vid bokning om så önskas. Alla våra boenden är utrustade med täcken och kuddar. Sänglinne tas med av gästen. Det går även att köpa till sänglinne/handdukar om ni önskar, meddela oss vid bokningstillfället om det iså fall.

Vissa stugor har ski in och ski out läge. I närheten av flertalet av våra stugor finns fiskevatten, golfbana, vandringsleder, längdskidspår och skoterleder. Skoterledssystemet i Härjedalen är väl utbyggt och kan i princip ta er till hela den svenska fjällvärlden. Skoteråkning är i regel tillåtet i hela Härjedalen och det är gästens ansvar att ta del av aktuella restriktioner samt var aktuella skoterleder finns. För att fiska i Härjedalen krävs fiskekort, kontakta oss gärna för aktuell information. 

 

Hämta / lämna nycklar

Vi har ett kontor och nyckelutlämning/inlämning i Hede vid Ljusnevägen 14 vid foten av Sonfjället och Sonfjällets Nationalpark.  På andra orter finns information om nyckelutlämning vid bokningsbekräftelse som skickas i samband med uthyrning. I vår bokningsbekräftelse framgår också hur ni betalar för stugan och annat som rör själva bokningen.

I våra lokaler finns även Hede Turistinformation som gärna hjälper till med tips på aktiviteter vid er vistelse hos oss. Ni kan också klicka på följande länkar för tips och idéer om vad som händer i vårt område. Hede TuristinformationDestination Vemdalen och Hedeinfo.

Följ gärna Boka Härjedalen på facebook

 

OM HÄRJEDALEN

Härjedalen är Sveriges tolfte största landskap med en yta på 11 400 kvadratkilometer. Det är också Sveriges högsta belägna landskap med fjällmassiv i väster och mellersta delen och skogsland i öster. Härjedalen har tre stora skidområden inom destinationerna Funäsdalen, Vemdalen och Lofsdalen. Från Hede nås både Funäsfjällen och Lofsdalen inom en timme och till Vemdalen är det cirka 25 minuter med bil. 

Områdena har moderna välfungerande skidsystem med varierande skidåkning och även fina preparerade skidspår. Sommartid finns ett stort antal vandringsleder att välja bland.

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar!

Vi önskar er varmt välkomna till oss och Härjedalen och hoppas er vistelse hos oss ger mersmak!
 

Kontakta Boka Härjedalen

Kontakt

Adress:Ljusnevägen 14, 840 93 HEDE
Telefon:0684-10100
Mobil: 0730-358712
E-post: info@bokaharjedalen.se
Facebookfacebook.com/bokaharjedalen
GPS-kordinaterN 62° 25,111 • E 13° 30,336

Stuguthyrning & boende i Härjedalen

Boka Härjedalen

Boka härjedalen erbjuder bokning av alla möjliga typer av boenden i Härjedalen. Vi erbjuder stugor i olika områden. Bokar gör du via vår onlinebokning 

 

Kontakta oss

Boka Härjedalen 
Ljusnevägen 14 
840 93 HEDE 

Telefon: 0684-10100
Mobil: 0730-358712
E-post: info@bokaharjedalen.se

https://www.instagram.com/bokaharjedalen/

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först att ta del av information och erbjudanden.Internetmedia Kommunikationsbyrå AB